Voorwaarden

De informatie, illustraties, tekst of afbeeldingen (hierna genoemd "inhoud") op deze website worden beschermd door de wetten van op copyright. U kunt deze inhoud alleen persoonlijk benaderen en gebruiken voor educatieve doeleinden. U mag de inhoud niet bewerken of gebruiken voor andere doeleinden zonder schriftelijke toestemming. Behalve indien anders is aangegeven, is het verboden om de inhoud van deze website te reproduceren, republiceren, posten, overbrengen of te verspreiden.

U kunt de inhoud gevonden op deze website alleen voor persoonlijke educatieve doeleinden afdrukken. U dient in alle kopiën het copyright van de originele inhoud te vermelden.

Deze website bevat links naar websites waarop geen controle uitgeoefend kan worden. Deze website ziet af van alle verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid van de inhoud en materialen die op deze gelinkte sites beschikbaar worden gesteld.

De foto’s en beelden tentoongesteld op de website van Chiro Hogen, zijn eigendom van Chiro Hogen. De foto’s en beelden zijn beschermd door het auteursrecht en mogen niet worden gebruikt onder gelijk welke vorm zonder de toestemming van de auteur of van zijn gemachtigde. (Wet van 30 juni 1994, betreffende het auteursrecht.) In de copyrightwet staat dat foto's genomen op publiek terrein in principe gebruikt mogen worden, voor zover ze de betrokkenen geen schade toebrengen. Voor foto's die genomen worden op niet-publiek terrein (in lokalen, bijvoorbeeld) moet er toestemming gegeven worden. Dit is 'toestemming achteraf': foto's worden geplaatst, maar worden verwijderd als iemand bezwaar maakt.

Ouders behouden het recht om foto's van hun minderjarige kinderen te laten verwijderen van de website.

Indien vragen ivbm het gebruiken van teksten/foto's/software gelieve dan contact te nemen met Chiro Hogen. Dit kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Hogenstraat 100, 3450 Geetbets tav: Groepsleiding - Webmaster.