Startdag 22 september 2019

Het kamp is al eventjes achter de rug en dat wil zeggen dat het nieuwe chirojaar er weer aankomt! Op zondag 22 september verwelkomen wij jullie allemaal om veel leuke spelletjes te spelen en kennis te maken met jullie nieuwe leiding. Iedereen vanaf het 1ste leerjaar is welkom!!

De startdag vindt plaats aan onze chirolokalen, achter de kerk te Hogen (Hogenstraat 100).

Omdat het de eerste chiro van het jaar is, organiseren we een extra lange chiro van 13.00u tot 18.00u. Nadien zal er om de week chiro zijn van 14u tot 17u.

Neem zeker ook je vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje buurjongen en buurmeisje mee die nog niet op de chiro zit! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!! :)

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen via onze facebookpagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499/48 25 77(Axelle)

Kijk ook zeker een keertje op onze facebookpagina, daar kan je zien wat we allemaal doen doorheen het jaar en op kamp. En onze aftermovie van het afgelopen kamp in Voeren is zeker en vast ook eens de moeite om te bekijken :)


Hopelijk tot dan!
De leiding van Chiro Hogen