Weekend

Beste ouders,

In het tweede semester zullen we op mini-kamp gaan! Dit jaar gaan we met z'n allen een weekend weg. Naar waar? Dat is nog een groot geheim, maar we kunnen wel al verklappen dat het van 5 tot 7 april zal doorgaan. Houd dus zeker deze datum vrij.

Minikamp:
Elke afdeling gaat jaarlijks één keer op weekend, het weekend is een voorsmaakje van het grote kamp in juli. Als jullie kids nog niet mee op weekend zijn geweest, is het voor hun en natuurlijk ook voor ons leuk dat ze dit voorsmaakje te pakken krijgen. Om het jaar gaan we met alle afdelingsgroepen samen op weekend en dan noemen we dit minikamp (voor maxi pret)!

Hoe ziet een dag op weekend eruit?
Vrijdagavond komt iedereen toe, de leiding helpt de bedjes opzetten en ze spelen nog een spelletje voor het slapengaan. Zaterdagmorgen: ontbijten, spelletjes, spelletjes, lekker eten 's middags. Stadsspelletjes, lange spelletjes, grote spelletjes en dan alweer lekker genieten van de heerlijke maaltijd die de leidingsploeg gemaakt heeft. Voor het slapengaan iets leuks knutselen, een rustig spelletje en dan de beddenbak in. Op zondag hebben we nog een klein ontbijtje voor we een laatste keer in de spelletjes vliegen. Rond de middag is het weekend helaas alweer gedaan.??

Hoeveel kost het weekend??
Het weekend kost steeds €40 dit bedrag mag gestort worden op het rekeningnr: BE55 7343 2014 2344, met vermelding ‘Naam kind, weekend’. ?In dit bedrag zit inbegrepen: Weekendplaats, het lekkere eten en eventueel spelmateriaal dat de leiding aankoopt voor het weekend.??

Medische fiche, identiteitskaart..
In een korte periode van 2 dagen verwachten we niet dadelijk dat we naar de dokter zullen trekken met jou zoon of dochter. Moest er zich een situatie voordoen dan nemen we steeds contact met jullie. (in tegenstelling tot het kamp) Voor +12 jarigen: vergeet je identiteitskaart niet!??

Vragen:
Moest je nog vragen hebben dan kan je steeds terecht bij de hoofdleiding: Axelle en Julie staan je steeds te woord tijdens en voor het weekend.