Kamp

Corona maatregelen

Er is een beslissing gevallen, de zomerkampen mogen doorgaan. Yes! Het zal geen normaal kamp worden, maar met heel wat aanpassingen. Door de ministers, nationale koepels van de jeugdverenigingen en experten is er een draaiboek opgesteld met maatregelen voor de zomerkampen. We hebben een plan gemaakt om deze maatregelen toe te passen. Hierover hebben we een infomoment gehouden, dat je hier kan herbekijken. 
Hieronder vind je ook nog eens de powerpoint met alle info! Heb je nog vragen? Stel ze ons! 
 
 
 

Het hoogtepunt van het chirojaar is natuurlijk het jaarlijkse kamp. Iedereen die al eens op chirokamp is geweest zal bevestigen dat dit de tofste periode van het jaar is waar iedereen naar uit kijkt. Zoals elk jaar gaan wij op kamp van 21 tot 31 juli. 

Wat maakt het kamp nu zo speciaal? 10 (of 6 voor speelclub) dagen samen met je vrienden spelletjes spelen, opdrachten doen, sjorren, zwemmen, knutselen, zingen, rond het kampvuur zitten… Ontelbare herinneringen maken!

Kamp 2020

Dit jaar gaan op kamp van 21 tot 31 juli 2020 in “De Nachtegaal” in Oudsbergen (Opglabbeek). Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar 6 nachten, van 25 tot 31 juli. 

 

Kamp 2021

In 2021 gaan op kamp van 21 tot 31 juli in de lokalen van Chiro Uidekrij in Gooik. Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar § nachten, van 26 tot 31 juli.

Meer info volgt later. 

 

Kamp 2022

In 2022 gaan op kamp van 21 tot 31 juli in de lokalen van Chiro Koekelare. Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar  nachten, van 25 tot 31 juli. 

Meer info volgt later.