Kamp

Corona maatregelen

Er is een beslissing gevallen, de zomerkampen mogen doorgaan. Yes! Het zal geen normaal kamp worden, maar met heel wat aanpassingen. Door de ministers, nationale koepels van de jeugdverenigingen en experten is er een draaiboek opgesteld met maatregelen voor de zomerkampen. Wij zijn volop bezig met een plan om deze maatregelen toe te passen. 
 
Op zaterdag 30 mei zal er om 20u een infomoment plaatsvinden via Zoom voor ouders en leden. Hierop zullen we info over het kamp geven, welke maatregelen we genomen hebben en hoe het kamp praktisch zal verlopen. We weten dat jullie op dit moment ook zeer veel vragen hebben, gelieve nog even te wachten met ze aan de leiding te stellen:) Schrijf ze ergens op of onthoud ze en zaterdag zal er voldoende tijd zijn om deze te stellen. Waarschijnlijk hebben veel anderen dezelfde vraag als jij en moeten wij ze maar 1 keer beantwoorden 😉 Een kwartiertje op voorhand zullen we de link voor het infomoment doormailen, op facebook, website zetten…. We raden ten zeerste aan om dit infomoment te volgen, want het is cruciaal dat iedereen die mee gaat op de hoogte is van hoe alles eraan toe zal gaan! 
Het kamp wordt een aanpassing voor iedereen, maar we zijn er zeker van dat we op een veilige manier evenveel plezier kunnen maken als op een “normaal” kamp. 
Tot zaterdag!

Het hoogtepunt van het chirojaar is natuurlijk het jaarlijkse kamp. Iedereen die al eens op chirokamp is geweest zal bevestigen dat dit de tofste periode van het jaar is waar iedereen naar uit kijkt. Zoals elk jaar gaan wij op kamp van 21 tot 31 juli. 

Wat maakt het kamp nu zo speciaal? 10 (of 6 voor speelclub) dagen samen met je vrienden spelletjes spelen, opdrachten doen, sjorren, zwemmen, knutselen, zingen, rond het kampvuur zitten… Ontelbare herinneringen maken!

Kamp 2020

Dit jaar gaan op kamp van 21 tot 31 juli 2020 in “De Nachtegaal” in Oudsbergen (Opglabbeek). Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar 6 nachten, van 25 tot 31 juli. 

 

Kamp 2021

In 2021 gaan op kamp van 21 tot 31 juli in de lokalen van Chiro Uidekrij in Gooik. Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar 7 nachten, van 24 tot 31 juli.

Meer info volgt later. 

 

Kamp 2022

In 2022 gaan op kamp van 21 tot 31 juli in de lokalen van Chiro Koekelare. Onze jongste groep, de speelclubjes, gaan maar 7 nachten, van 24 tot 31 juli. 

Meer info volgt later.