Wie/wat is Chiro Hogen

Chiro Hogen is een jeugdbeweging gelegen in Geetbets (Hogen). Tweewekelijks organiseren wij zondags activiteiten van 14u tot 17u aan ons lokaal aan de kerk in Hogen (Hogenstraat 100, Geetbets). Op de Chiro spelen we spelletjes, doen we activiteiten, knutselen we…. De nadruk ligt vooral op plezier maken en ontdekken. We geven het inlevingsvermogen en speelse een belangrijke plaats. Soms zijn er speciale activiteiten, maar deze kan je altijd terugvinden in het chiroliertje of de kalender.

De kinderen zijn opgedeeld in  5 leeftijdscategorieën; Speelclub, Rawki, Tito, Keti en Aspi. Elke groep heeft meerdere leiders en samen zullen zij elke Chiro veel plezier maken. 

Inschrijving

Ben je nog nooit op de chiro geweest?  Je mag altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. Het is geen probleem dat je pas enkele chiro’s na de start inschrijft. Onze verzekering dekt immers de 2 eerste keren dat jij aanwezig bent! (volledig gratis) Vind je het dan leuk, dan komen we graag even kennismaken met jou & je ouders. 

Inschrijvingsgeld: Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar €45.  In deze prijs is inbegrepen: verzekering en inschrijving bij Chirojeugd Vlaanderen, drank en een versnapering op elke chiro-activiteit. Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE55 7343 2014 2344 met vermelding van ‘Lidgeld naam kind’. Voor vragen kan je altijd terecht bij de hoofdleiding.

Uniform

Van onze Chiro hebben wij een eigen T-shirt en pull. Het T-shirt is in de kleur van de afdeling en kost €10. De pull is voor iedereen hetzelfde en kost €20. Wij vragen om het T-shirt te kopen, maar de pull is vrijblijvend. Wij hebben normaal alle maten op voorraad, je kan de kleren dus elke chiro kopen.

We hebben ook een ruim assortiment aan tweedehandskleren, die we verkopen aan een democratische prijs. Vraag hier gerust ook eens achter 🙂

In “De Banier” (Chirowinkel) kan je nog extra Chirokleren kopen zoals een broek, rok, kousen, onderbroek, handdoek… Al die extra kleren zijn uiteraard vrijblijvend. Je vindt een Banier in Hasselt, Leuven…